THE FIZIKSEL SUNUCU DIARIES

The Fiziksel Sunucu Diaries

The Fiziksel Sunucu Diaries

Blog Article

TechTarget: Temel farkları ve işlevleri tartışarak sanal ve fiziksel sunucular arasında ayrıntılı bir karşılaştırma sunar. Kaynak

E-ticaret siteleri Daha güvenli hizmet sunmak isteyen World wide web siteleri ÇOkay trafik alan veya almaya başlayan Internet siteleri Yetersiz kaynağa sahip paylaşımlı web hosting paketleri kullanan Internet siteleri Resim, online video, müzik dosyaları gibi hem kullanıcıların yoğun şekilde etkileşimde olduğu, hem de büyük depolama alana ihtiyaç duyan Net siteleri İstemciler tarafından sürekli işlem yapılan büyük trafikli Website siteleri

Yedekleme yapabilme ve kesintisiz çalışabilme koşullarına sahiptir. Bir kullanıcı, ziyaret etmek istediği World wide web sitesinin adresini tarayıcıya girdiğinde, o siteye ait içerik server sayesinde kullanıcıya ulaştırılır.

Sanal sunucular, fiziksel sunucuların üzerinde çalışan ve bir sunucuyu birden fazla sanal sunucuya bölen sanallaştırma teknolojileri kullanılarak oluşturulur. Sanal sunucuların avantajları şunlardır:

İşlemci yapısı aynı zamanda, sunucu özelliklerinin yanı sıra işletim sistemi ve uygulama yazılımının da verimliliğini etkiler. İyi bir işlemci yapısına sahip bir sunucu, işletim sistemi ve uygulama yazılımı ile birlikte best performans elde etmek için önemlidir.

CPU, RAM ve Disk gibi fiziksel Sunucu kaynaklarının dağınık yapıda olmadığı ve tek bir sanallaştırma (paravirtualization) uygulaması üzerinden birden fazla sanal sunuculara bölünmesine ve paylaştırılmasına VPS denir. Açılımı virtual private server dır.VPS Sunucu sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz

S: Hangi senaryolarda fiziksel sunucuların sanal sunucular yerine kullanılması daha faydalı olur?

Bulut sunucular, fiziksel sunucular üzerinde çeşitli sanallaştırma teknolojilerini kullanarak oluşturulan kiralık sunuculardır. Bu sayede fiziksel bir sunucu üzerinde birden fazla bulut sunucu oluşturulabilir ve bu sunuculara fiziksel sunucunun CPU, RAM ve depolama alanı gibi kaynakları paylaştırılarak birden fazla kullanıcın bir sunucuda barınması sağlanabilir.

Ülkemizin genelinde, TIER three standartlarına uygun olarak tasarlanmış iki adet veri merkezimizle, five farklı operatörle desteklenen ücretsiz DDoS koruması ve tam yedekli ağ altyapımızla kesintisiz erişim hizmeti sunuyoruz.

Almanya lokasyon paketlerimizde aldığınız sunucu yoğunluğa bağlı olarak takip eden 24 saat içerisinde teslim edilecektir.

Focused server, tüm yazılımsal kaynakların ve fiziksel donanımların tek bir müşteriye website ait olduğu server çeşitidir. İstediğiniz işletim sistemini kurabileceğiniz gibi yönetim paneli ile hızlı aksiyonlar alabilirsiniz.

Sunucu kaynaklarına karar verdikten sonra dilerseniz işletim sistemi olarak Microsoft Home windows’u da tercih edebilirsiniz. Yüksek performanslı sunucularımız Windows altyapısına sahip uygulama ve web siteleriniz için de hızlı ve kaliteli hizmeti garanti ediyor. Üstelik en güncel sunucu versiyonlarından olan Home windows 2012 ve Home windows 2016 işletim sistemlerini tercih ederek projenize ihtiyacı olan performansı kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Bir World-wide-web sitesine girmek isteyen bilgisayar istemci,World wide web sitesindeki içerikleri ağda yayınlayan bilgisayar ise sunucu olarak tanımlanabilir.

Uzman teknik ekibimiz, Linux da her türlü sorununuza anında destek verip müdahale edecek ve sizi yarı yolda bırakmayacak. Bizde Linux Sunucu Kiralama hizmetlerimizi mutlaka deneyip fikir sahibi olun.

Report this page